Ervaringen

Helemaal ontspannen en aandacht voor mezelf

Ik ben Fleur en ik ben 14 jaar, ik had dagelijks last van hoofdpijn door fel licht of drukte. Paracetamollen hielpen vaak niet meer, door de therapie ben ik erachter gekomen dat ik te veel onbewuste spanning in mijn lichaam heb en daar de klachten vandaan komen. Ik heb geleerd om mezelf helemaal te kunnen ontspannen en meer aandacht aan mezelf te geven. Na een aantal behandelingen werd het steeds minder en op dit moment heb ik helemaal geen hoofdpijn meer.

M.v.g.

Fleur Kuijten

Hoe weer gelukkig te zijn

Ik weet nog dat ik de eerste keer bij je kwam en dat ik er helemaal doorheen zat. Het hele gesprek heb ik alleen maar gehuild. Maar door jouw adviezen en rustige uitstraling voelde ik me erg op mijn gemak. Onderweg naar huis zat ik dan te denken hoe ik alles aan ging pakken om mijn leven weer op orde te krijgen. En het belangrijkste hoe ik weer gelukkig moest zijn.

Ik ben 10 keer bij jou geweest en dat heeft me goed gedaan. De oefeningen die wij samen hebben gedaan probeer ik nog steeds tussen de drukte door te doen. Ik merk wel dat ik een stuk minder last heb van mijn schouders en rug.

Nogmaals heel erg bedankt voor een luisterend oor en je goede adviezen. Ik heb er veel aan gehad.

Groeten,

Almira Krutzen

Leven weer op de rit gekregen

Toen ik Jacoline belde, om 'n afspraak te maken, was ik verbaasd, en blij, dat ik de andere dag al terecht kon. Heerlijk, geen lange wachttijd! En vanaf de eerste kennismaking voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Zij heeft 'n lieve uitstraling en 'n luisterend oor! De behandelingen die ze mij gaf, hebben mij geleerd, om mijn leven weer op de rit te krijgen en daarmee verder aan de slag te gaan!

En wat verder ook zo leuk is bij haar, is de gezellige en sfeervolle wachtruimte. Het lijkt erop als je bij 'n goede vriendin, gezellig op de koffie gaat !!

Nelly.

Contactgegevens

Psychosomatiek Triade

Jacoline Wouters - de Ridder  
 
Gevestigd in: Eerstelijn Zorg Centrum Oosterhout
Pasteurlaan 9b
4901 DH  Oosterhout
     
T:   0162 - 317 111
M:   06 - 534 263 00
@:   info@psychosomatiektriade.nl

Ervaringen

Ik ben Fleur en ik ben 14 jaar, ik had dagelijks last van hoofdpijn door fel licht of drukte. Paracetamollen hielpen vaak niet meer, door de therapie ben ik erachter gekomen dat ik te veel onbewuste spanning in mijn lichaam...