Over mij

Foto JacolineNa mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut (1975) raakte ik, Jacoline Wouters - de Ridder (1954), steeds meer geboeid door de menselijke ziel, het brein en het lichaam. Deze onlosmakelijke samenhang is voor mij een gegeven en de laatste tijd steeds meer via neuronwetenschappelijk onderzoek aangetoond.

Haptonomie-a, holistische therapie en de specialisatie tot psychosomatisch fysiotherapeut waren de verdere stappen in mijn ontwikkeling.

Het valt mij op dat er in de reguliere fysiotherapie nauwelijks aandacht geschonken wordt aan de psychosociale achtergrond van de mens met een lichamelijke klacht.

Steeds weer ervaar ik in mijn werk hoe de combinatie van cognitief- en lichaamsgerichte behandelingen tot een snel herstel van balans kan leiden. Een psychosomatisch fysiotherapeut kan u hier mee helpen.

Contactgegevens

Psychosomatiek Triade

Jacoline Wouters - de Ridder  
 
Gevestigd in: Eerstelijn Zorg Centrum Oosterhout
Pasteurlaan 9b
4901 DH  Oosterhout
     
T:   0162 - 317 111
M:   06 - 534 263 00
@:   info@psychosomatiektriade.nl

Ervaringen

Ik weet nog dat ik de eerste keer bij je kwam en dat ik er helemaal doorheen zat. Het hele gesprek heb ik alleen maar gehuild. Maar door jouw adviezen en rustige uitstraling voelde ik me erg op mijn gemak....