Over mij

Foto JacolineNa mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut (1975) raakte ik, Jacoline Wouters - de Ridder (1954), steeds meer geboeid door de menselijke ziel, het brein en het lichaam. Deze onlosmakelijke samenhang is voor mij een gegeven en de laatste tijd steeds meer via neuronwetenschappelijk onderzoek aangetoond.

Haptonomie-a, holistische therapie en de specialisatie tot psychosomatisch fysiotherapeut waren de verdere stappen in mijn ontwikkeling.

Het valt mij op dat er in de reguliere fysiotherapie nauwelijks aandacht geschonken wordt aan de psychosociale achtergrond van de mens met een lichamelijke klacht.

Steeds weer ervaar ik in mijn werk hoe de combinatie van cognitief- en lichaamsgerichte behandelingen tot een snel herstel van balans kan leiden. Een psychosomatisch fysiotherapeut kan u hier mee helpen.

Contactgegevens

Psychosomatiek Triade

Jacoline Wouters - de Ridder  
 
Gevestigd in: Eerstelijn Zorg Centrum Oosterhout
Pasteurlaan 9b
4901 DH  Oosterhout
     
T:   0162 - 317 111
M:   06 - 534 263 00
@:   info@psychosomatiektriade.nl

Ervaringen

Ik ben Fleur en ik ben 14 jaar, ik had dagelijks last van hoofdpijn door fel licht of drukte. Paracetamollen hielpen vaak niet meer, door de therapie ben ik erachter gekomen dat ik te veel onbewuste spanning in mijn lichaam...